Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód:
Bezár

Superior business

egyágyas használat

Felfedeztük az üzleti utazások titkos receptjét: Superior Business szobánk a tökéletes szállás az üzleti utazó számára, ahol a munka és pihenés egyensúlya éppen tökéletes.

Az egyedi tervezésű, modern stílusú szobában választható dupla vagy twin ágyas elrendezés (ha egy munkatársaddal osztjátok meg a szobát) biztosítja a pihentető alvást, hogy másnap frissen és kipihenten indulhass munkába. Számunkra fontos a kényelmes alvás, hiszen tudjuk, mennyire fontos egy kihívásokkal teli nap után feltöltődni, ezért választottunk prémium minőségű matracokat szobáinkba.

Szobai bekészítésünk a Nespresso kapszulás kávéfőzővel, teával és frissítő ásványvízzel gondoskodik arról, hogy mindig kéznél legyen az energiapótlás. Legyen szó a reggeli koffeinről, amely segít beindítani a napot, vagy az esti teáról, amely segít relaxálni egy hosszú nap után.

A szobában található vasalódeszka és vasaló biztosítja, hogy mindig tökéletesen öltözött lehess, ha egy fontos üzleti találkozóra vagy előadásra készülsz.

Tudjuk, hogy az üzleti utazások gyakran stresszel járnak és a kötelező távollét otthonról sokszor nem esik jól, de nálunk a Superior Business szobában minden adott a kényelmes és produktív tartózkodáshoz.

Foglalj most és használd ki a Science Hotel Szegedben rejlő lehetőségeket!

Fotók

Normál verzió | Mobil verzió
Science Hotel**** Szeged